Thursday, April 26, 2012

need some opinions here








rasa macam nak start buat business laa ^^

ada sesiapa perlukan servis saya tak? hahaha..
actually dah gian nak ambil gambar dengan cik soed.
hasilnya seperti yang anda saksikan, guna ajelah model yang ada.
dorang cute jugak kan :p

p/s : layak ke tak eh nak start photography biz? 
       pandangan anda anda dan anda amat diperlukan. thanks !


suka! suka!

6 comments:

Anonymous said...

:) kamu memang berbakat.apa salahnya kalau diteruskan saja niat. sebab sekarang ni pun,ramai yang jdikan photography sbagai salah satu krja smpingn untk mnmbhkn pendapatan. bahkan guru2 pun trutma d tmpt sya, jg mjdikan photography sbgai slh 1 hsil pndptn smpingn. dlm ms sm,boleh tingktkn skill atau kmhrn atau ilmu photogrphy ni. jdi jika anda rasa,anda ada niat.kmudian berkbolehn lg, manfaatkn la anugrh pemberianNya ini.. belum cuba belum tahu.. :)

sham said...

dah mcm pro la kak..smart

qila~ said...

thanks ats perkongsian, inshaAllah ada rzki akn terlaksana la ia ^^



ha kalo da 'mcm' pro pn da oke dik, hope 1 day blh jd pro btol kn :)

antara said...

i don't know how to say it in photography terms... but all that i know is that you have a pair of good eyes. =)

loverly pics. keep on snappin'. share if u may, we readers and viewers appreciate them much! thank you. ^^

qila~ said...

weee alhamdulillah,inshaAllah...
thanks a lot, cikgu!!! :)

yusrianna said...

sila teruskan niat suci murni tu qila eh sbb qila mmg berbakat amat.pix yg terhasil cantik sgt2!