Monday, December 19, 2011

ku pinang kau dengan Bismillah.


nah amek, baru teaser ja ni tau
*aiceh teaser oke*


memang excited nak cerita macam-macam pasal kenduri kali ni tapi kena siapkan report LI dulu makanya
 dengan ini saya berjanji akan update blog saya dalam masa 2 minggu dari sekarang, hehe..
*insyaAllah*

oh sekarang semorang dok share video yang maniiis giler tu kan? alaaa video yang menyebabkan para gadis 
yang masih single berharap akan dapat someone yang propose macamtu takpun 
10x ganda lagi sweeet dari tu kan kan? :p
makanya muslimah sekalian, ayuh solehah kan diri untuk si soleh yang bakal mendatangi <3

video yang mana? haa ce tengok : disini
eh share jugak, hukhukhuk *terbatok lah pulak*

pesan saya, sila tonton dengan mengambil the gud side of their luv story.
 tak perlu nak explain kot, mesti korang tau yang mana :)



suka! suka!

Monday, November 28, 2011

Ahli keluarga baru !


semoga Allah memberkati kamu dan melimpahkan keberkatan ke atas kamu

:)


suka! suka!

Tuesday, November 1, 2011

ayuh mujahadah !


setia menanti saat itu untuk tiba.

suka! suka!

Sunday, September 25, 2011

welcome to our big family, sis !


Barakallah laka, wa barakallahu alaika wa jamaa bainakuma fi kulli khair

:)


suka! suka!

Friday, September 23, 2011

i'm officially 22 today!


pertamanya alhamdulillah terima kasih Allah.

keduanya terima kasih sahabat untuk pemberian.
opps nampaknya bukan kamu yang pertama wish
TAPI
mak kamu ! hehe..


suka! suka!

Saturday, September 10, 2011

semuuuut !


kalau semut bermaen-maen kat cik Acer jangan banyak bunyiiik haaa...

suka! suka!

Wednesday, September 7, 2011

my network provider.


p/s : I know that's not a blackberry/an iPhone,heee.. :p

suka! suka!

Saturday, September 3, 2011

fatiha


most smiles are started by another smile
:)

suka! suka!

Sunday, August 21, 2011

finally !


1st captured


alhamdulillah ^^

suka! suka!

Wednesday, June 8, 2011

Tuesday, April 5, 2011

duhai teman.

**hasil tangan cik paie 

Kamu tidak akan pernah memiliki seorang teman
jika kamu mengharapkan seseorang tanpa kesalahan
kerana semua manusia itu baik kalau kamu dapat melihat kebaikannya 
dan menyenangkan kalau kamu dapat melihat keunikannya ;)

suka! suka!

Friday, March 4, 2011

mari menambah berat badan.

makan-makan di Seoul Garden *bajet Korea lah sangat*

kite bako je! kite bako je!

* ate kome pule yang bako ye?

* inilah hasilnye

* coeslow jangan dilupe

dessert dapat mangkuk special?

honeydew.mango.vanilla

pau kaya : kesukaanku selama-lamanya >.<

ni aktiviti makan-makan bersama classmate. dah kate makan kat Seoul Garden maka haruslah banyak makanan yang ada. (sebenarnya ada banyak lagi tapi leka makan tak de masa nak snap gambar nih semua. sebab tu yang permulaan dan pengakhiran ja pakai fon sendiri. yang ada tanda * iaitu yang di pertengahan adalah ihsan dari bb aina husna,aiceh!) 

bila Allah beri kamu rezeki, maka bersyukurlah :)

suka! suka!

Friday, February 18, 2011

nak juga! nak juga!



2 gambar BUKAN hasil tangan saya tapi si empunya dslr 3100

 cik yus

p/s : gambar ke 3 BARU hasil tangan saya menggunakan sony k770i aje.

mahu dslr jugaaaa..!
ade sesiapa nak belanja?

suka! suka!